Предимствата на мини багери Бобкат

мини багер бобкат

С над петдесетгодишна история, машините Бобкат са олицетворение на мултифункционалност, бързина и надеждност, и всичко това в малки размери. Създадени от американски фермер, те са замислени да работят с най-разнообразна техника за прикачване, като това ги прави изключително практични, популярни и предпочитани по целия свят.

Незаменими инженерни решения и уникален дизайн са причините за голямата производителност на машините с емблемата на американски рис. Иновативната идея за мини челни товарачи, завиващи с приплъзване на колелетата, е родена още през 1958, но и до днес тя си остава отличителна черта за Бобкат.

Моделите на Бобкат са предназначени за най-разнообразни потребителски сегменти. Предвид желанието на компанията да създава високопроизводителна техника с внимание към оператора, който я управлява, те направиха уникалната система за бързо прикачване Bob-Tach™. Тя е най-нова на пазара и позволява на оператора на машината да сменя бързо устройството за прикачване, без да излиза от кабината.

Багерите Бобкат, снабдени със системата Bob-Tach™, се оказват доста сполучлива комбинация в най-различни по вид дейности и за работа по разнообразни строителни обекти. Малки и маневрени те са проектирани за използване в земеделието, озеленяването, горското стопанство, на строителните площадки, минната и военна дейност, като предлагат най-добрата работна обстановка за водача - комфорт, сигурност и ефективно пространство.

Най-ясно предимствата на мини багерите Бобкат си проличават в тесни и затворени помещения, малки строителни площадки, където мястото за по-голяма строителна техника е силно ограничено. Въпреки своите малки размери, капацитета и производителността на тези уникални машини е изненадващо голяма, затова и са толкова популярни. Със своята изключителна маневреност, те са бързи и се управляват с лекота. Неповторимата им конструкция ги прави конкурентни на машини, които са значително по-тежки и обемни. Бобкат бързо повдигат, товарят, изнасят, копаят и пренасят всякакви по вид неща. Лесно се управляват с помощта на джойстици, завъртат се около оста си, мощни и бързи са. Те са най-правилният избор за бизнеса, със системата си за прикачване на практика Бобкат се превръща в универсален боец на строителната площадка, в селските стопанства, мините, горите и много други обекти.

Оферта за услуги с мини багер челен товарач Бобкат може да получите тук.